گالری تصاویر
پیوندها
ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی

درخواست ثبت ازدواج خانم ایرانی با آقای خارجی

مدارک مورد نياز :

تکميل فرم درخواست مبني بر صدور پروانه زناشوئي و ثبت ازدواج براي خانم ايراني و آقاي خارجي (کليه فرم هاي لازم باهم) و دو نسخه فتوکپي از آن

 

ارائه اصل شناسنامه ايراني زوجه(خانم)، ضمنآ درصورتيکه شناسنامه شما المثني مي باشد، بايد قبلآ نسبت به اخذ گواهي تجرد از ايران اقدام نمائيد

 

ارائه اصل گذرنامه زوجين و سه نسخه فتوکپي از صفحات مشخصات آنها

 

ارائه اصل مدرک اقامتي معتبر عکس دار زوجه(خانم) و سه نسخه فتوکپي آن ها

 

گواهي نامه بهداشتي مبني بر سلامتي جسمي و روحي و نداشتن هرگونه بيماري واگيردار و يک نسخه فتوکپي آن

 

اصل گواهي تشرف زوج(آقا) به دين مبين اسلام و سه نسخه فتوکپي آن

 

ارائه اصل عقدنامه شرعي صادره از مراکز و موسسات اسلامي مورد تآييد نمايندگي جمهوري اسلامي ايران، بانضمام سه نسخه فتوکپي از آن

 

ارائه اصل عقدنامه محلي    و سه نسخه فتوکپي از آن و چنانچه ازدواج در کشور ديگري انجام شده باشد، ابتدا مي بايست نسبت به تآييد و دريافت گواهي از سوي مقامات رسمي دولت آلمان اقدام گردد

 

ارائه تعداد 9 قطعه عکس جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده (براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي)، براي هريک از زوجين.   ( در صورت تمایل میتوانید عکس بیومتریک را در محل کنسولگری تهیه فرمائید )

 

اصل گواهي تولد بين المللي زوج(آقا)   ارائه اين مدرک ضروري بوده و اعاده نمي شود و دو نسخه فتوکپي از آن

 

ارائه اصل گواهي عدم سوء پيشينه کيفري زوج(آقا) Fuhrungszeugnis و دو نسخه فتوکپي از آن درصورت رضايت زوجه(خانم) مبني بر عدم ارائه گواهي عدم سوء پيشينه، مراتب بايد کتبأ توسط وي به اين سرکنسولگري اعلام گردد

 

ارائه اصل گواهي اشتغال بکار زوج(آقا) Arbeitsbestätigung و دو نسخه کپي از آن

 

تعهد نامه رسمي زوج مبني بر پرداخت نفقه و هزينه بليط بازگشت به ايران زوجه(خانم)
درصورت رضايت زوجه مبني بر عدم اخذ تعهد مذکور، مراتب بايد کتبآ توسط وي باين سرکنسولگري اعلام گردد

 

اصل رضايتنامه پدر زوجه (خانم) در اولين ازدواج، چنانچه ولي زوجه مقيم خارج از کشور باشد با مراجعه به نمايندگي جمهوري اسلامي ايران، نسبت به تنظيم سند اجازه نامه اقدام و چنانچه ولي زوجه مقيم ايران مي باشد، با مراجعه به دفاتر رسمي نسبت به تنظيم سند اجازه نامه اقدام نمايد
درصورت فوت وي، ارائه اصل خلاصه سند ثبت فوت صادره از سازمان ثبت احوال کشور ضروري است -
چنانچه زوجه داراي سابقه طلاق در شناسنامه خود مي باشد، ارائه اصل طلاقنامه الزامي است -

 

ارائه رسيد پرداخت هزينه ثبت ازدواج براساس جدول هزينه هاي خدمات کنسولي

 

فتوکپي کارت شناسائي ملي، (درصورت نداشتن کارت شناسائي ملي به قسمت مربوطه در همين سايت
مراجعه شود)

 

جهت تعيين وقت قبلي از ساعت 14:30 الي 16:30 با تلفن شماره 06956000733 تماس حاصل نمايند

توجه: حضور زوجين براي امضاء اسناد و دفاتر در سرکنسولگري الزامي است

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران