گالری تصاویر
پیوندها
بازگشت به تابعیت اصلی

شرایط درخواست موافقت با بازگشت به تابعیت اصلی

(موضوع 986 قانون مدنی، ویژه بانوان خارجی)

 

بانوان خارجي که به استناد بند 6 از ماده 976 قانون مدني تابعيت جمهوري اسلامي ايران را کسب کرده اند، مي توانند بعد از طلاق ويا فوت شوهر ايراني خود به تابعيت اوليه خويش رجوع نمايند

مدارک مورد نياز :

تکميل فرم رجوع با تابعيت اصلي توسط متقاضي در سه نسخه

 

تکميل فرم تعهد نامه مالياتي، گمرکي و بانکي ، ( فرم رجوع با تابعيت اصلي و تعهد نامه مالياتي، گمرکي و بانکي باهم)

 

ارائه اصل شناسنامه و گذرنامه ايراني

 

ارائه تعداد 12 قطعه عکس جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي، طبق نمونه

 

ارائه اصل و يک نسخه فتوکپي طلاقنامه و يا گواهي رسمي فوت شوهر

 

ارائه فتوکپي مدرک شناسائي جهت احراز هويت و تابعيت خارجي متقاضي

 

ارائه رسيد پرداخت هزينه مربوطه طبق جدول هزينه هاي خدمات کنسولي

 

ملاحظات :

درصورت فوت شوهر، چنانچه زن داراي فرزند کمتر از 18 سال از شوهر ايراني خودباشد، قبول درخواست صدور موافقتنامه رجوع به تابعيت اصلي، منوط به رسيدن فرزند مشترکشان به سن قانوني مي باشد

حضور متقاضي براي تحويل مدارک الزامي است

Tel.: +49 (0) 69 56 000 722
Fax: +49 (0) 69 56 000 728
Email: tabeiyate@irangk.de

ساعت کار ويژه مراجعين
دوشنبه تا جمعه 8:30 الي 12:00
ساعت پاسخگوئي تلفني
دوشنبه تا جمعه 14:30 الي 16:30

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران