گالری تصاویر
پیوندها
بازگشت به تابعیت ایرانی

شرایط درخواست بازگشت به تابعیت ایرانی

افرادي که طبق مقررات قانوني (ماده 988 قانون مدني) ترک تابعيت ايراني را نموده اند، مي توانند طبق ماده 990 درخواست بازگشت به تابعيت ايراني را بنمايند

مدارک مورد نياز :

تکميل فرم درخواست بازگشت به تابعيت ايراني توسط متقاضي در سه نسخه

 

ارائه درخواست کتبي به نمايندگي محل سکونت خود مبني بر اعلام علت ترک تابعيت (موقعيت اجتماعي و شغلي در خارج از کشور) و همچنين علت درخواست بازگشت به تابعيت ايراني با ذکر آدرس و شماره تلفن

 

ارائه تعداد 12 قطعه عکس جديد 4*6 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي، طبق نمونه

 

ارائه دو نسخه فتوکپي از مدارک هويت خارجي

 

ارائه دو نسخه فتوکپي از سند خروج از تابعيت ايراني

 

ارائه فتوکپي مدارک شناسائي ايراني (قبل از ترک تابعيت)

 

ارائه رسيد پرداخت هزينه مربوطه طبق جدول هزينه هاي خدمات کنسولي

 

ملاحظات :

حضور متقاضي براي ارائه مدارک در نمايندگي الزامي است

 

درصورت موافقت با بازگشت به تابعيت ايراني، ارائه گواهي رسمي رد تابعيت خارجي و ترجمه تآييد شده آن

 

بانوان متقاضي بازگشت به تابعيت ايراني که داراي سند اختيار تابعيت زوج مي باشند. بايد اصل و ترجمه سند طلاق ويا گواهي فوت شوهر که به تآييد مقامات محلي رسيده باشد و همچنين تعداد 16 قطعه عکس با مشخصات بالا ارائه نمايند

 

Tel.: +49 (0) 69 56 000 722
Fax: +49 (0) 69 56 000 728
Email: tabeiyate@irangk.de

ساعت کار ويژه مراجعين
دوشنبه تا جمعه 8:30 الي 12:00
ساعت پاسخگوئي تلفني
دوشنبه تا جمعه 14:30 الي 16:30

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران