گالری تصاویر
پیوندها
معافیت تحصیلی

معافیت تحصیلی

مدارک مورد نياز :

اصل شناسنامه جديد و يک سري فتوکپي از کليه صفحات آن

 

ارائه اصل گذرنامه ايراني و يک سري فتوکپي از صفحات 2 الي 11 و صفحه داراي مهر آخرين خروج از کشور و همچنين صفحه آخرين مهر اجازه اقامت معتبر در آلمان

 

تکميل يک برگ فرم تشکيل پرونده دانشجوئي، (فرم تشکيل پرونده دانشجوئي و معافيت دانشجوئي باهم)

 

تکميل يک برگ پرسشنامه درخواست معافيت تحصيلي

 

يک قطعه عکس جديد جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده، براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي، طبق نمونه

 

ارائه اصل گواهي اشتغال به تحصيل تمام وقت متقاضي از دانشگاه محل تحصيل

 

ارائه اصل نمرات آخرين ترم تحصيلي

 

فتوکپي کارت شناسائي ملي، درصورت نداشتن کارت ملي به قسمت مربوطه در همين سايت مراجعه شود

 

توجه :

درصورت دردسترس نبودن شناسنامه متقاضي، مبناي شناسائي وي گذرنامه خواهد بود

 

صدور معافيت تحصيلي از طريق وزارت علوم و فناوري و اداره نظام وظيفه عمومي در ايران انجام مي شود، بنابراين لازم است متقاضي پس از تآييد مدارک مورد نياز توسط نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در کشور محل اقامت خويش، آنها را براي اقدام و پرداخت هزينه هاي مربوطه به همراه وکالتنامه براي يکي از بستگان خود در ايران ارسال داشته، تا توسط ايشان پيگيري شود

 

درصورت انجام کار توسط پدر ويا مادر متقاضي نياز به وکالتنامه نمي باشد

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران