گالری تصاویر
پیوندها
بقاء به تابعیت پدر

شرایط درخواست صدور سند بقاء به تابعیت پدر

متقاضيان دريافت سند بقاء به تابعيت پدر بايد در فاصله سنين 18 تا 19 سال تمام باشند، مشمولين بند 5 ماده 976 قانون مدني که داراي گواهي ولادت رسمي بوده و بين سنين 18 تا 19 سالگي در خارج از ايران اقامت داشته اند، تبعه خارج محسوب مي شوند و بجاي دريافت سند بقاء به تابعيت پدر، با تسليم اصل گواهي ولادت خود، گواهي مبني بر نداشتن شرايط مندرج در بند 5 ماده 976 قانون مدني را دريافت مي دارند

مدارک مورد نياز :

تکميل فرم اظهاريه بقاء به تابعيت پدر توسط متقاضي در سه نسخه

 

تقاضاي کتبي متقاضي شامل خلاصه شرح حال و علت يا علل درخواست بقاء به تابعيت پدر

 

ارائه تعداد 12 قطعه عکس جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي، طبق نمونه

 

ارائه اصل گواهي ولادت رسمي براي مشمولين بند 5 ماده 976 قانون مدني

 

ارائه اصل شناسنامه جديد ايراني براي مشمولين بند 4 ماده 976 قانون مدني

 

ارائه گواهي از دولت متبوعه پدر متقاضي مبني براينکه نامبرده را تبعه خود خواهد شناخت

 

اسناد و مدارک تابعيت اصلي پدر

 

اسناد و مدارک تابعيت اصلي مادر

 

ارائه رسيد پرداخت هزينه مربوطه طبق جدول هزينه هاي خدمات کنسولي

 

ملاحظات :

کساني که در خارج از کشور زندگي مي کنند، مدارک خود را شخصآ تحويل نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در محل اقامت خود نمايند و کساني که مقيم ايران هستند از طريق استانداري هاي محل سکونت خود اقدام نمايند

Tel.: +49 (0) 69 56 000 722
Fax: +49 (0) 69 56 000 728
Email: tabeiyate@irangk.de

ساعت کار ويژه مراجعين
دوشنبه تا جمعه 8:30 الي 12:00
ساعت پاسخگوئي تلفني
دوشنبه تا جمعه 14:30 الي 16:30

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران